Σαλόνι - Τραπεζαρία

Για έπιπλα σαλονιού σε όλη τη B. Ελλάδα, επιλέξτε Verfo!

Posted in Σαλόνι - Τραπεζαρία

Είναι γεγονός ότι το σαλόνι μας αποτελεί έναν από τους πλέον σημαντικότερους χώρους της οικείας μας. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές όπου στο σαλόνι συγκεντρωνόμαστε με την οικογένειά μας, με φίλους ή συγγενείς, ώστε να επιτελέσουμε την πιο απλή αλλά και πιο βασική ανάγκη του ανθρώπου... την επικοινωνία.

Ανανέωση με... οικονομία! Και όμως γίνεται!

Posted in Σαλόνι - Τραπεζαρία

Έξυπνες συμβουλές για να επιλέξετε είδη σπιτιού που θα μεταμορφώσουν το χώρο σας.

Είναι γεγονός πως οι δύσκολοι και απαιτητικοί ρυθμοί της καθημερινότητας επιβάλλουν το σπίτι μας να είναι διακοσμημένο ώστε να μας χαλαρώνει και να μας ξεκουράζει. Τι γίνεται όμως το budget της ανανέωσης είναι περιoρισμένο; Εμείς σας δίνουμε συμβουλές διακόσμησης που θα να ανανεώσουν τον χώρο και την διάθεσή σας οικονομικά και ποιοτικά με είδη σπιτιού από το ηλεκτρονικό κατάστημα casanew.

Σαλόνια Γωνιακοί Καναπέδες. Προτάσεις Αγοράς

Posted in Σαλόνι - Τραπεζαρία

Το maisondecoration.gr σε συνεργασία με το κατάστημα επίπλων Κοσμείν, σας παρουσιάζουν επιλεγμένα έπιπλα σαλονιού και γωνιακούς καναπέδες που θα κοσμήσουν τον χώρο σας.   Με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, το διαχρονικό design, την αντοχή στο χρόνο, αλλά και τη λειτουργικότητα, επιλέξαμε τέσσερα έπιπλα σαλονιού από τη συλλογή του Κοσμείν:

Διαλέξτε τα έπιπλα της τραπεζαρία σας

Posted in Σαλόνι - Τραπεζαρία

Η τραπεζαρία αποτελεί έναν ιδιαίτερο χώρο του σπιτιού, με καθοριστική σημασία για το ύφος καιτ την προσωπικότητα του. Μπορεί να βρίσκεται είτε σε ξεχωριστό δωμάτιο είτε στο ίδιο δωμάτιο με το καθιστικό, σε κάθε περίπτωση όμως επικοινωνεί με το καθιστικό και την κουζίνα.

Μικροέπιπλα και φωτιστικά που θα μεταμορφώσουν το σαλόνι σας

Posted in Σαλόνι - Τραπεζαρία

Το σαλόνι αποτελεί έναν χώρο του σπιτιού με εξαιρετική σημασία. Εκεί μας δίνεται η δυνατότητα να περάσουμε όμορφες στιγμές με την οικογένειά μας και τους φίλους μας ή να απολαύσουμε την αγαπημένη μας ταινία.

Σωστή διακόσμηση και άνεση στο σαλόνι: Τα βλέμματα στρέφονται στον καναπέ!

Posted in Σαλόνι - Τραπεζαρία

Ποικιλία καναπέδων από σχήματα και χρώματα είναι άμεσα διαθέσιμοι, όμως πώς θα επιλέξουμε τον ιδανικό καναπέ για το σαλόνι μας; Ουσιαστικά πρόκειται για ένα έπιπλο επένδυση και αυτό γιατί θα διακοσμεί το χώρο μας για πολλά χρόνια και θα μας συντροφεύει σε πολλές στιγμές μας.

Η τοποθέτηση των επίπλων στο σαλόνι

Posted in Σαλόνι - Τραπεζαρία

Το σαλόνι εξυπηρετεί πολλές χρήσεις για πολλούς ανθρώπους μέσα στο σπίτι. Μπορεί να είναι ο κύριος χώρος συγκέντρωσης της οικογένειας ή μπορεί να είναι ο χώρος της υποδοχής των καλεσμένων. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν συγκεκριμένα θέματα που καλείστε να αντιμετωπίσετε όταν αποφασίζετε για τη διαρρύθμιση και τη διακόσμηση του σαλονιού. Ακολουθήστε ...

Επιλέξτε τον καναπέ του σαλονιού σας

Posted in Σαλόνι - Τραπεζαρία

Ένα από τα μεγαλύτερα και τα πιο σημαντικά κομμάτια επίπλωσης για το νέο σας σπίτι είναι οι καναπέδες. Η επιλογή του κατάληλου καναπέ επηρεάζει το στυλ, καθορίζει τη διακόσμηση, ως εκ τούτου δεν είναι εύκολη υπόθεση και απαιτεί αρκετό ψάξιμο και δοκιμές μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος. Ο οδηγός που ακολουθεί θα σας βοηθήσει να επιλέξετε ...

τελευταιες καταχωρισεις